Vi fixar allt så att du slipper

Visst vore det skönt att ägna tid till kärnverksamheten
och låta någon annan sköta marknadsföringen och webben?

Hej!

Jag heter Agneta och är WebbEss i Värmdö och skärgården. Vi erbjuder Sveriges häftigaste koncept till företag som vill synas på nätet. Jag hjälper dig med allt så att du slipper. Jag har mer än 20 års erfarenhet av hemsidor och sociala medier. Som WebbEss är jag dessutom uppbackad av ett helt team experter för att kunna leverera just den lösning som passar dig bäst. Självklart tar vi hand om alla uppdateringar och driften av din hemsida så att du får mer tid till ditt företag och dina kunder. Allt ingår i abonnemanget.

Vill du ha hjälp med din kommunikation och närvaro på nätet så tveka inte att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur allt går till!

Agneta Österman

Ring Agneta!
070-381 90 85

Vi kallar tjänsten WebbEss
och så här funkar det:

Uppstart

Under ett möte går du och ett WebbEss igenom företagets behov. Ni samlar ihop material, bestämmer design och formulerar budskap för marknadsföringen. WebbEsset skickar allt till Fabriken* som tar fram ett utkast på hemsidan och tjänsten.

* Fabriken bemannas av riktiga webbproffs som är duktiga på design och har hög teknisk kompetens.

Design

Nu går ni igenom designen och gör eventuella justeringar innan du godkänner avtal och köper tjänsten. Då färdigställer fabriken hemsida, annonseringen och övrigt som ska göras klart i just din konfiguration.

Leverans

Nu är allt färdigt och WebbEsset kommer ut till dig för att gå igenom och visa hur du syns på nätet. Ni går även igenom hur hemsidan och övriga kanaler ska uppdateras och skötas.

Detta är resultatet

Självklart ser vi till att Din hemsida ser lika bra ut på datorn som i mobilen och surfplattan.

Allt detta ingår

- Inga dolda avgifter

  • Ingen startavgift
  • Hemsida
  • Facebooksida
  • Annonsering på Aftonbladet.se
  • Uppdateringar
  • Domännamn och E-postadresser
  • Säker drift och underhåll
1499:-
per månad exkl. moms

Är du intresserad?

Fyll i uppgifterna i formuläret så kontaktar jag dig