En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Nordic United

Det konkurrenskraftiga efterproduktionshuset

Nordic United är det konkurrenskraftiga bolaget som sköter postproduktionen av serier och filmer. Detta gäller all efterbearbetning som exempelvis color-grading, ljudmix och animationer. De kickade igång verksamheten för över 20 år sedan och har jobbat med stora produktioner som Gåsmamman, Jägarna och Heder.

Ett mixerbord

Konkurrenskraftig efterproduktion

Kund i 42 månader

92 nya ändringar på sidan

Nordic United är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Nordic United byggt en hemsida som imponerar på potentiella kunder och en tjänst där de snabbt kan få hjälp med vad dom önskar.

En man skjuter

Kvalitet, transparens och snabbhet

… är ledorden som genomsyrar sättet som Nordic United arbetar på.

De har ett gott rykte i branschen, fördelaktiga priser och kvaliteten i deras arbete syns genom att bara titta på filmerna och serierna som de har efterproducerat. Bolaget har givetvis utvecklats och puttrat på dessa åren som de har varit aktiva och idag har de avancerat från att bara vara stationerade i Stockholm till att även ha en Göteborgsdivision. De har också ambitioner om att bredda verksamheten, men utan bekostnad på den familjära servicen som de erbjuder.

Monir Eriksson

Vad tycker dom själva?

"Det bästa är svarstiden och kreativiteten"

Syftet med vår hemsida är framförallt varumärkesbyggande. Vi har också som mål att skapa förtroende och de har vi lyckats med genom att exempelvis lyfta våra kundcase. Vi har fått kontakt med flera kunder genom hemsidan och reaktionen är ofta att de blir förvånade över att vi gör så mycket som vi faktiskt gör. Vi är transparenta och har våra priser väldigt tydligt på sidan vilket också är till vår fördel. Vi är jättenöjda med WebbEss. Det bästa är svarstiden och kreativiteten. Vi får hjälp snabbt som tusan om det är någonting.

Säger Monir Eriksson, Post Producer, VFX & Editor på Nordic United Stockholm

Vill du göra en liknande resa som Nordic United?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in