En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Telefonförsäljare / Mötesbokare

Är du i starten av din säljkarriär och vill vara en del av resan med nästa stora SaaS-bolag?

Heltid Nacka Strand 2023-03-08
Tre personer som pratar med varandra

WebbEss är nåt stort på spåren. De flesta företag behöver hjälp med sin hemsida och det kan vara både dyrt och krångligt att få hjälp eftersom man oftast behöver sköta hemsidan själv. Något som få företagare varken har tid eller kompetens för. Det har vi ändrat på!

WebbEss är en hemsidetjänst där vi gör jobbet - Så du slipper. WebbEss erbjuder en helhetslösning i form av en prenumerationstjänst på hemsidor för en fast månadskostnad där allt från design till obegränsade uppdateringar ingår i månadskostnaden. I takt med att vår kundbas växer så växer även efterfrågan på våra tjänster.

Vi har redan 1 500 kunder och resan har bara börjat. Vår ambitionsnivå är hög. Vi ska ta över världen!

Om rollen:

Våra kunder älskar oss, så det är bara en tidsfråga innan alla företag väljer oss! Med vår starka tillväxt har efterfrågan på talangfulla medarbetare ökat, så nu söker vi en driven person som introducerar WebbEss till Sveriges företag. Du ringer företag och berättar om vår fantastiska tjänst och bokar in ett möte för att få höra mer. Svårare än så är det inte! Du är en del av vårt team av kompetenta och engagerade medarbetare som tillsammans ska bygga nästa stora SaaS-bolag.

WebbEss erbjuder en attraktiv lönemodell med en fast grundlön och en provisionsbaserad del. En normal månad snittar en telefonsäljare/mötesbokare 30 000 kr. Utan lönetak är det du själv som sätter begränsningarna.

Vem är du?

Vi tror att du är driven och målmedveten person som andas trygghet. Trivs med ett tempo och gillar utmaningar, och drivs av att ständigt utvecklas i din roll!

Kontakt

Om du vill veta mer så kontaktar du vår marknads- och försäljningschef Göran Ganstrand på 073-150 54 51 eller goran.ganstrand@webbess.se.

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova gratis Logga in