En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Varumärkesbyggare

Vill du vara med att bygga nästa stora SaaS-bolag?

Vi söker dig som vill utveckla vår distributionsmodell och kvalitetssäkra vår leadgenerering.

Heltid Deltid Nacka Strand 2022-12-01
Tre personer som pratar med varandra

WebbEss är nåt stort på spåren. Vi vill hjälpa företag att visa upp sina företag med hemsidor som står ut. De flesta företag behöver hjälp med sin hemsida och det kan vara både dyrt och krångligt att få hjälp eftersom man oftast behöver sköta hemsidan själv. Något som få företagare varken har tid eller kompetens för. Det har vi ändrat på!

WebbEss är en hemsidetjänst där vi gör jobbet - Så du slipper. WebbEss erbjuder en helhetslösning i form av en prenumerationstjänst på hemsidor för en fast månadskostnad där allt från design till obegränsade uppdateringar ingår i månadskostnaden. I takt med att vår kundbas växer så växer även efterfrågan på våra tjänster.

Vi har redan 1 500 kunder och resan har bara börjat. Vår ambitionsnivå är hög. Vi ska ta över världen!

Om rollen:

Just nu söker vi varumärkesbyggare som introducerar WebbEss till Sveriges företag. Du ringer företag och berättar om vår fantastiska tjänst och bokar in ett möte för att få höra mer. Svårare än så är det inte! Du är en del av vårt team av kompetenta och engagerade medarbetare som tillsammans ska bygga nästa stora SaaS-bolag.

Vem är du?

Vi tror att du är driven och målmedveten person som andas trygghet. Våra kunder älskar oss så det är bara en tidsfråga innan alla företag väljer oss. Du kan arbeta både heltid och deltid. WebbEss erbjuder en attraktiv lönemodell utan tak.

Kontakt

Om du vill veta mer så kontaktar du vår marknads- och försäljningschef Göran Ganstrand på 073-150 54 51 eller goran.ganstrand@webbess.se.

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova gratis Logga in