En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

W3 Energy

- Bolaget som brinner för att skapa hållbar energi och vindkraft i världsklass.

"W3 Energy är som en schweizisk armékniv för förnybar energi!" - Så skulle André Sjöström, COO på W3 Energy beskriva bolaget som erbjuder en omfattande lösning som täcker alla aspekter av förvaltning, optimering och utveckling av förnybar energi. Lösningen de erbjuder gör det enklare för ägare och investerare att maximera sina investeringar och minimera förluster, vilket också gör det mer lönsamt.

Att bolaget är en stark och attraktiv partner för sina kunder är för att de kombinerar teknisk expertis med en stark kundorientering. I deras passionerade och hårt arbetande expertteam har de omfattande erfarenhet av förvaltning av vindkraft och solkraft samt kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för sina kunders särskilda behov. De är övertygade om att samarbete och partnerskap är nyckeln till framgång och strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners. Detta ger W3 Energy en unik position på marknaden.

En skog

Omfattande lösning som täcker alla aspekter av förvaltning, optimering och utveckling av förnybar energi

Kund i 19 månader

73 nya ändringar på sidan

W3 Energy är en Bas hos oss

Genom WebbEss har W3 Energy kunnat fokusera på sin kärnverksamhet och överlåta design, teknisk support och underhåll till WebbEss.

Personal på W3 Energy

De senaste åren på W3 Energy har varit en spännande och dynamisk period…

… som präglats av en fantastisk tillväxt och utveckling.

De har sett en imponerande tillväxt på 40% det senaste året och utökat deras personalstyrka till 45 anställda, vilket också har hjälpt dem att förbättra och utöka deras tjänster ytterligare. De har också lyckats öka sin marknadsandel, och förvaltar nu ungefär 32% av svensk vindkraft. Trots utmaningar och hinder längs vägen har de kunnat anpassa sig och fortsätta att förbättra sina tjänster och position på marknaden.

W3 Energys visioner och mål framöver är ambitiösa, men de tror att allt är nåbart med deras engagemang och kompetens. Bolaget är nu rustat för att fortsätta växa, effektivisera och expandera till hela den nordiska marknaden - samtidigt som de kan fortsätta att erbjuda sina kunder enastående tjänster inom förnybar energi. På längre sikt vill de också vara en ledande aktör av andra förnybara energikällor, för att på så sätt bidra till en mer hållbar och grön framtid för oss alla.

André Sjöström

Vad tycker dom själva?

"Vi känner oss verkligen trygga med att samarbeta med WebbEss och vi vet att vi kan räkna med deras support och expertis."

Vi är verkligen imponerade av WebbEss svarstid och flexibilitet. De är alltid tillgängliga för att svara på våra frågor och hjälpa oss med eventuella problem som vi stöter på. Vi känner oss verkligen trygga med att samarbeta med WebbEss och vi vet att vi kan räkna med deras support och expertis. Vi ser flera fördelar med att outsourca vår hemsida. Det ger oss möjligheten att fokusera på vår kärnverksamhet och överlåta design, teknisk support och underhåll till experterna på WebbEss. Innan vi samarbetade med WebbEss hade vi en fungerande hemsida, men den var inte riktigt optimerad för att maximera vår online närvaro. Med hjälp av WebbEss har vi nu en hemsida som är snygg, lätt att navigera och som ger våra besökare all information de behöver om våra tjänster och verksamhet.

Säger André Sjöström, COO på W3 Energy

Vill du göra en liknande resa som W3 Energy?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in