En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

BABAS kundresa

Från ett burgarställe till över 10 på nolltid

BABAS har vuxit snabbt och är idag en etablerad hamburgerkedja. Det började i Högdalen och idag har BABAS över 10 restauranger runt om i Sverige.

Vuxit till över 10 restauranger

Kund i 36 månader

276 nya ändringar på sidan

Babas har haft mycket nytta och glädje av vår tjänst ”Bas”

De har sluppit dyra uppdateringar och krångel med tekniken, för att istället kunna fokusera på sin verksamhet. Med ”Bas” har BABAS alltid haft möjlighet att lägga till nya restauranger och medarbetare. Hemsidan är alltid levande och förmedlar relevant information till BABAS besökare.

Personal från Babas som ger mat till en kund.

BABAS har vuxit till en av Sveriges största..

och mest serviceinriktade hamburgerkedjor!

BABAS är en otroligt rolig kund att jobba med som har höga krav på sin egen verksamhet och servicenivå vilket leder till att vi alltid måste vara på tårna med det vi är bäst på, att sköta hemsidan.

Vi är stolta över att få växa tillsammans med BABAS.

Personal på BABAS håller upp en burgare

Vad tycker Babas själva?

"Snabbt, smidigt och enkelt!"

WebbEss har alltid varit snabba med ändringar på hemsidan. De förstår oss och reder ut våra frågor om något dyker upp. Det är smidigt och enkelt att be om en ändring i kundportalen vilket sparar tid och onödigt krångel när något ska göras med sidan.

Vill du göra liknande resa som Babas?

Testa WebbEss redan idag

Allt vi behöver är ett kort samtal på 15 minuter sedan är du igång.

Efter 2 dagar får du se ett utkast på din nya hemsida och prova din första uppdatering i vår kundportal. Allt detta är helt gratis och du förbinder dig inte till något. Om du gillar förslaget är det först då du bestämmer dig för att gå vidare och teckna ett abonnemang.

Hos oss köper du aldrig grisen i säcken. Välkommen till WebbEss!

08-599 00 100 info@webbess.se

Vill du bli uppringd?

Prova tjänsten Logga in