En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Galleriatandläkarna

Tandläkarna som bryr sig om dig och dina tänder

Galleriatandläkarna grundades 1978 men drivs sedan 2017 av Hannah- och Petter Allmér. Deras värdegrund har alltid varit att överträffa patienternas förväntningar samt ge patienterna en personlig och närvarande tandläkarklinik som man alltid kan lita på.

En glad pappa med sitt barn.

Hjälpt tusentals personer med sina tänder

Kund i 67 månader

96 nya ändringar på sidan

Galleriatandläkarna har varit Bas-kund hos oss under väldigt lång tid

Genom WebbEss har Galleriatandläkarna fått en pålitlig, trygg och smidig partner som hjälper deras klinik att alltid lyfta fram just deras identitet och kompetenser på bästa sätt. Deras visioner framöver är att kliniken ska fortsätta växa med fler patienter och fler medarbetare, vi på WebbEss ser till att deras hemsida accelererar i samma takt som klinikens egna tillväxt.

Kirurgi inom tandvård.

Lång och bred erfarenhet inom tandvård..

har skapat kunskap, en fantastisk service och lysande kundrelationer!

Med en lång erfarenhet av såväl äldre- och sjukhustandvård som barn- och vuxentandvård har teamet på Galleriatandläkarna samlat på sig både kunskap och en bred kundkännedom. Detta gör att de kan erbjuda en fantastisk service för just dina tänder, allt från mer komplexa behandlingar för den äldre generationen till en trygg rutinkontroll för den yngre generationen.

Gruppbild på Galleriatandläkarna.

Vad tycker Galleriatandläkarna?

"Snabb hjälp och tillmötesgående service"

Innan vi valde WebbEss så hade vi en hemsida som vi tog över från den tidigare ägaren, dessvärre funkade inte den hemsidan överhuvudtaget. Sen vi började använda eran tjänst har allting fungerat smidigt och enkelt. Vi är mycket imponerade av er professionalism, snabba hjälp och er tillmötesgående service!

Säger Hannah C. Allmér, Klinikchef på Galleriatandläkarna.

Vill du göra en liknande resa som Galleriatandläkarna?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in