En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Fabrikören

Brasseriet vid vattnet i Nacka Strand

Fabrikören startades med visionen att skapa ett brasserie som alla gäster känner sig välkomna i, till skillnad från en typisk restaurang är deras mål snarare att ge gästen ett andra vardagsrum.

Nacka Strand med Kajens område i sikte.

Brasseriet vid vattnet

Kund i 34 månader

55 nya ändringar på sidan

Som Bas-kund slipper Fabrikören tänka på allt krångel med webben

Genom WebbEss har Fabrikören fått en smidig partner som alltid ser till att deras uppdateringar sker snabbt och enkelt med hjälp av våra professionella designers på plats. Detta möjliggör att de kan fortsätta ge sina gäster en upplevelse utöver det vanliga och ger dem utrymme att uppnå sina mål när det kommer till att utveckla deras restaurangkoncept ytterligare.

Fabrikörens uteservering.

Ditt andra vardagsrum...

med smakkombinationer från hela världen.

Med en meny bestående av allt från klassisk svensk och fransk husmanskost till moderna influenser från det asiatiska köket, en välsorterad bar och liveunderhållning samt events har Fabrikören snabbt vuxit sig till att bli ett ställe man känner sig hemma i.

Restaurangpersonal med en iPad som ser glad ut.

Vad tycker restaurangchefen på Fabrikören?

"Nu slipper vi allt krångel med webben!"

Det är smidigt och enkelt att hålla hemsidan uppdaterad, man slipper lära sig att koda själv och framförallt slipper vi allt krångel kring hemsidan. Er kundsupport är superflexibel och våra gäster uppskattar vår enkla och funktionella hemsida vare sig de vill kika på menyn eller boka bord hos oss. WebbEss är helt perfekt om du vill slippa tänka på webben!

– Mats Daleskog, COO Fabrikören & Kajen Sea Grill, Nacka Strand.

Vill du göra en liknande resa som Fabrikören?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in