En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Frisörerna Jungfrusund

Ekerös finaste salong som alltid har dig i fokus

Frisörerna Jungfrusunds vision med varje bokad tid är att du alltid ska känna dig välkommen och omhändertagen i en familjär och trivsam miljö. Salongen invigdes för 10 år sedan och de har under åren flyttat till lokaler på över 200 kvadratmeter med 5 anställda frisörer för tillfället.

Frisör fixar till ny frisyr åt en kvinna.

Växt till 5 anställda

Kund i 47 månader

15 nya ändringar på sidan

Frisörerna Jungfrusund är en Startkund hos oss

Genom WebbEss har Frisörerna Jungfrusund fått en trygg, snabb och enkel partner att jobba med som ser till att deras hemsida sticker ut och förmedlar deras syfte, identitet och kundnytta på bästa möjliga sätt.

En brunett som blir klippt.

En frisörsalong med visionen..

att skapa den bästa kundupplevelsen

De har sedan starten för 10 år sedan arbetat ständigt med att utveckla verksamheten både vad gäller lokalen och medarbetare – så att kunden alltid är i fokus och alltid blir nöjd.

Frisörerna Jungfrusund hemsida

Vad tycker Frisörerna Jungfrusund själva?

"Högsta betyg på kundsupporten"

Jag har tidigare fått hjälp med att bygga och underhålla hemsidan men det har inte alls fungerat, därför var jag även skeptisk till WebbEss vid den första kontakten 2020. Nu, två år senare kan jag dock inte säga annat än högsta betyg till kundsupporten, er flexibilitet och tryggheten att veta att jag alltid får snabb hjälp. Om du vill se proffsig ut på nätet och slippa allt krångel med att sköta hemsidan själv ska du anlita WebbEss!

– Sanna Lindvall, ägare till Frisörerna Jungfrusund.

Vill du göra en liknande resa som Frisörerna Jungfrusund?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in