En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Comparefy

Smidig och prisvärd mobilparkering för företag!

Comparefy är bolaget som erbjuder en unik besparings-och jämförelsetjänst inom mobilparkering. Deras tjänst går ut på att hitta den parkeringslösning som passar bäst för varje enskilt företag, till garanterat rätt pris.

En person som hänger vid sin bil och en annan som håller i en telefon som visar parkeringsplatser.

Prisvärd mobilparkering

Kund i 43 månader

49 nya ändringar på sidan

Comparefy är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Comparefy skapat sig en marknadsplats för att fler potentiella kunder ska få upp ögonen för deras verksamhet.

Påse med pengar.

Att använda Comparefy som företag blir ett enkelt val..

eftersom att de garanterar kostnadsbesparingar för kunden.

Att använda Comparefy som företag blir ett enkelt val just på grund av att de garanterar kostnadsbesparingar för kunden. Visionen är att alla som använder mobilparkering som tjänst ska vända sig till dem så pengarna kan gå till roligare saker. Deras tjänst är unik på marknaden och de vill alltid vara experter inom branschen och lyhörda för sina kunders önskemål.

En man i gul tröja ser fundersam ut.

Vad tycker de själva?

"Alltid snabb återkoppling"

Innan WebbEss använde vi en mycket basic version av en webbshop. Jag är inte alls kunnig inom webbdesign och kodning, även om jag förstår mig på hur det fungerar i stora drag. Hade jag behövt göra detta själv skulle jag antingen behöva lägga mycket tid på att lära mig allting eller hyra in någon konsult för att hjälpa mig. WebbEss blev istället lösningen på detta problem!

Jag får alltid snabb återkoppling och tillgängligheten har ända sedan start varit otroligt bra, oavsett tid på dagen. Vi har fått flera fina lovord om vår hemsida från både kunder och andra.

– Robin Danielsson, grundare av Comparefy.

Vill du göra en liknande resa som Comparefy?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in