En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Haga Göstorp Psykiatri

Omsorg med kvalitet och engagemang i fokus!

Haga Göstorp Psykiatri grundades redan 1973 och drivs i dagsläget av Anna Bengtsson. Vårdenheterna Hagagården och Göstorpsgården erbjuder en boendemiljö av högsta kvalitet som gör vardagen enklare för personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Kvinnor som kramas.

Boendemiljö av högsta kvalitet

Kund i 29 månader

68 nya ändringar på sidan

Haga Göstorp Psykiatri är en Start hos oss

Genom WebbEss har Haga Göstorp Psykiatri fått en snabbfotad och lyhörd partner som hjälper dem att spegla sin verksamhets identitet på nätet på bästa sätt samt att hemsidan alltid är uppdaterad och aktuell.

Läs mer om Start

Kvinna som står på stranden och blickar ut mot havet.

Lärande, målprioritering, gemenskap och engagemang..

är värdeord som ligger varmt om hjärtat hos Haga Göstorp Psykiatri

Visionen framöver för Haga Göstorp Psykiatri är att vara bland Sveriges mest framstående psykiatriska vårdboende för vuxna. En vision som kommer vara möjlig att nå tack vare deras långa erfarenhet, utbildade och engagerade personal samt tydliga målbilder med verksamheten.

Personer som står i en ring och håller om varandra.

Vad tycker de själva?

"Våra boende känner sig välkomna till oss genom att bara titta på hemsidan!"

WebbEss ger oss verkligen stöd med allt gällande hemsidan. Vi känner en stor kvalitetsskillnad från vår tidigare lösning och uppskattar verkligen att ni tar till er vår verksamhet och speglar den så bra på hemsidan, där har min tilldelade projektledare varit fantastisk!

WebbEss löser alla ändringar supersnabbt och det känns skönt att vi slipper betala för varje timme/ändring, det ingår ju i tjänsten! Responsen har varit väldigt bra och det finaste är att våra boende redan känner sig välkomna till oss genom att bara titta på hemsidan. Tveka inte att höra av er till WebbEss om ni vill slippa allt krångel med hemsidan!

– Anna Bengtsson, VD/­Verksamhetschef på Haga Göstorp Psykiatri AB.

Vill du göra en liknande resa som Haga Göstorp Psykiatri?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in