En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Charlotte Fredriksson

Holistisk hälsa i fokus

Charlotte Fredriksson driver sitt eget livsstils­företag inom yoga, kost och välmående. Hon är yogalärare, kostrådgivare, hälsoföreläsare och erbjuder en mängd olika tjänster för både privatpersoner och företag.

Charlotte Fredriksson gör en yoga vid vattnet utomlands.

Holistisk hälsa

Kund i 40 månader

400 nya ändringar på sidan

Charlotte Fredriksson är Premium hos oss

Genom WebbEss har Charlotte fått en partner som stärker hennes digitala varumärke och en hemsida hon stolt kan hänvisa till när intressenter vill veta mer om det hon erbjuder.

Charlotte Fredriksson föreläser om kost.

Att förmedla ett holistiskt förhållningssätt till hälsa och livsstilsförändringar...

är viktigt för Charlotte.

Detta är en filosofi och arbetssätt som hon märker är uppskattat och fungerar i det långa loppet. Idag har Charlotte möjlighet att inspirera sina följare varje vecka med både recept och inlägg i hennes receptbank och blogg som ständigt ökar med innehåll.

Charlotte Fredriksson gör yoga vid vattnet.

Vad tycker Charlotte själv?

Jag har många idéer som jag vill förverkliga. Det som ibland hindrar mig är att få tiden att räcka till eftersom jag gör det mesta inom företaget på egen hand. Det är viktigt att både nå ut och hålla hög kvalitet vilket kan vara svårt när tiden är knapp.

Sedan jag bytte till WebbEss kan jag istället fokusera helt på det som är mina starka sidor, att fylla sidan med inspirerande content. Jag har unnat mig att ta mer hjälp helt enkelt. Jag rekommenderar framförallt småföretagare som mig själv att också göra detta. Jag blev tipsad om WebbEss av några kvinnliga företagare vars gemensamma sajt ligger hos er.

– Charlotte Fredriksson.

Vill du göra en liknande resa som Charlotte Fredriksson?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in