En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Krafft Måleri

Det anrika måleriet med stort kundfokus

Krafft Måleri är ett bolag som började etableras redan på 1800-talet. Idag är de ett av Örebros allra största och mest välkända målerier. Det började som en helt renodlad målerifirma, vilket de också är mest kända för – med tiden har Krafft Måleri även utvecklat ett brett tjänsteutbud där de numer erbjuder allt från totalentreprenader till fönsterrenovering.

Krafft Måleri

Verksamma sedan 1800-talet

Kund i 43 månader

53 nya ändringar på sidan

Krafft Måleri är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Krafft Måleri fått en lösningsorienterad webbpartner som håller deras sida aktuell och uppdaterad.

Krafft Måleris butiksutbud.

De har bevarat yrkesstoltheten sedan 1800-talet..

vilket visar på att Krafft Måleri lyckats med att vara adaptiva och långvariga som företag.

Detta beror naturligtvis på att de har duktiga målare, men också för att de alltid ser till att kunden får fantastiska resultat samt en service utöver det vanliga. Det sistnämnda är också formulerat i bolagets ledstjärna “kundens leende är vår belöning”. Värdeorden yrkesstolthet, kommunikation och kvalitet har hela organisationen enats i att det beskriver företaget som bäst, och är ständigt närvarande i den dagliga verksamheten.

Kök renoverat av Krafft Måleri.

Vad tycker de själva?

"Hemsidan är vårt ansikte utåt"

Syftet med vår hemsida är att kommunicera med våra befintliga och potentiella kunder. Själv är jag ganska källkritisk till det som bara står på Google, jag vill snabbt kunna leta mig in till ett företags hemsida för att ta reda på vilka som arbetar där och hur jag får kontakt. Precis detta finns på vår hemsida och det är trevligt att vår administrativa stab finns med på bild t.ex. Hemsidan är vårt ansikte utåt och det är viktigt att den håller en aktualitet vilket vi själva varken har tid eller kunskap till att göra. WebbEss är duktiga, trevliga och snabba. För mig är det väldigt viktigt att: om man köper en tjänst så vill man också få servicen, och det får vi verkligen. Vi känner att inga problem är för svåra att lösa för WebbEss om det skulle uppstå några.

– Jenny Sjöblom, projektadministratör på Krafft Måleri.

Vill du göra en liknande resa som Krafft Måleri?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in