En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

60Plus Mässan

Årets roligaste mässa för dig som 60-plussare

60Plus.se och 60Plus Mässan som idag har kommit och blivit en stor träffpunkt samt marknad- och nätverksplats, började initialt 2011 som en renodlad community för seniorer. Utgångspunkten för det som då var Vänskapsklubben 60+, handlade om att det inte fanns någon direkt mötesplats på nätet för seniorer att träffa vänner och hitta passande aktiviteter. Det som fanns var mest dejtingsidor, men visionen var att man även skulle kunna skapa kontakter oavsett om det var vänskap eller kärlek.

Glada seniorer.

Mötesplats för seniorer

Kund i 60 månader

474 nya ändringar på sidan

60Plus Mässan är en Premium hos oss

Genom WebbEss har 60Plus Mässan en tjänst för hemsidan som både besparar dem tid och pengar.

Mässa i Falun.

Mässorna har blivit attraktiva för att de har en bredd på utställarna...

och är så pass lokala i de orter de finns på.

Det som visas på mässorna är det som är roligt och kan intressera 60-plussaren med allt från skönhet till bilar. 60Plus Mässan är ett event som syftar till att koppla samman företag med köpstarka seniorer som vill få mycket upplevelser, mingla och träffa vänner och bekanta. Bakom mässorna ligger en organisation som gör allting med hjärta och värme. Mässornas kvalitet går före kvantitet.

Laila & Pia på 60plus Mässan.

Vad tycker de själva?

Det finns hur mycket fördelar som helst med WebbEss. Framförallt det här med att det är ett tekniskt enkelt verktyg som inte kräver så mycket tid. Vi har flera sidor hos WebbEss och de fyller sitt syfte vilket är att presentera vårt erbjudande och förmedla att vi är ett personligt företag. Om du har en hemsnickrad hemsida med dåligt flöde och som inte är responsiv så är det inte det bästa ansiktet utåt. Anlita WebbEss om du vill ha en snygg hemsida som alltid är aktuell samt en service i världsklass. Det handlar om vilken bild man vill förmedla av sitt företag till kund.

– Pia Brunell Hansson, Grundare av 60Plus Mässan.

Vill du göra en liknande resa som 60Plus Mässan?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in