En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

AN Bärgning

Det professionella och effektiva bärgningsföretaget

AN Bärgning är bärgningsföretaget som tänker på allt och gör det dessutom exceptionellt bra. De är alltid snabbt på plats, jobbar med högsta professionalitet, miljöcertifieringar och strävar alltid efter en 100-procentig kundnöjdhet. Detta märks tydligt att de faktiskt efterlever, då de idag är en av de absolut största bärgnings företagen i Uppland och har många trogna kunder.

AN Bärgnings lastbilar.

Effektiv och professionell bärgning

Kund i 30 månader

20 nya ändringar på sidan

AN Bärgning är en Bas hos oss

Genom WebbEss har AN Bärgning fått fram sin identitet på nätet samt en partner som ser till att de slipper krångla själva med hemsidan.

AN Bärgning bärgar en husbil som fått problem.

AN Bärgning erbjöd först renodlade bärgningstjänster under Assistancekåren..

men idag har de utvecklat ett nytt ben att stå på inom transport.

Detta har även genererat andra kunder och nya möjligheter. Bärgning generellt är mycket säsongsbaserat, då det händer fler olyckor på vintern på grund av väderförhållandena. Förutom utveckling finns det en till sak som är viktig för bolaget, vilket är att driva en vettig personalpolitik. Personalens välmående är en förutsättning för en hög nivå på arbetet inom både bärgning och transport.

AN Bärgning bärgar en maskin.

Vad tycker de själva?

"Slipper den onödiga stressen över hemsidan"

Det kommer in kunder som aldrig förr via vår hemsida och jag förstår också nu hur viktig den är. Våra dagar är fullspäckade, så det var inte riktigt prioriterat innan WebbEss. Nu slipper vi den onödiga stressen över hemsidan och kan fokusera på vårt dagliga arbete. Hemsidans syfte är den lokala marknadsföringen. Alla bärgningsföretag jobbar på olika sätt och vi ville ha vår egen plattform för att förmedla vilka vi är. WebbEss är ett förtroendeingivande bolag som står fast vid det dem lovar. Allting går så snabbt och smidigt när vi behöver hjälp.

– Agneta Nissi, delägare på AN Bärgning.

Vill du göra en liknande resa som AN Bärgning?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in