En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Växthuset Utveckling AB

Fastighets­servicebolaget som växer med uppgiften

Växthuset Utveckling AB är ett innovativt fastighets­servicebolag som har sina rötter i svenska bostäder. Idag står de på egna ben och gör precis allt när det kommer till fastighetsvård, teknik och energi. Som kund innebär detta att man bara behöver ha kontakt med dem för att få all den hjälp man söker och behöver. Fokuset är att förmedla en helhetslösning med servicen de erbjuder. Det är också en anledning till att kunderna stannar kvar länge.

En familj sitter och njuter av vädret i en park i ett bostadsområde.

Växer med uppgiften

Kund i 75 månader

46 nya ändringar på sidan

Växthuset Utveckling AB är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Växthuset Utveckling AB fått en webbpartner som håller deras hemsida aktiv, talar om att de existerar och är en aktör att räkna med.

Ett parkområde med mycket växtlighet.

I dagens värld är det viktigt..

att som fastighets­servicebolag ha kollektivavtal och rättvisa löner.

Växthuset Utveckling AB är inte billigast på marknaden, men de är avtalsenliga och har alla certifikat både vad det gäller svensk miljöbas och säkerhet.

Tanken framöver är att fortsätta växa och alltid vara proaktiva för att vara relevanta på den dynamiska marknaden. Växthuset Utveckling AB har också planer på att erbjuda ännu fler tjänster och nu när de har bildat ett holdingbolag, kunna investera i egna fastigheter.

Välskött grusallé framför ett vitt lägenhetshus.

Vad tycker de själva?

"Vi kan bara prata gott om WebbEss"

Genom att använda WebbEss slipper vi tänka något på hemsidan, vi har så mycket annat att göra. Det blir lätt så att det glöms bort annars när man inte har någon drivande person som tar det framåt. Det finns många anledningar till varför vi vill ha en funktionell hemsida, men det största syftet är att visa att vi faktiskt existerar. Det är viktigt att det finns information om vad vi håller på med och att vi dyker upp när någon söker på en viss tjänst eller utbildning som vi erbjuder. Vi kan bara prata gott om WebbEss och kan varmt rekommendera andra att prova, det har aldrig varit några som helst konstigheter.

– VD Carl Alvenius & medgrundare Roland Björkman.

Vill du göra en liknande resa som Växthuset Utveckling AB?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in