En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Avans Linjärteknik

Små nog för att bry sig, men tillräckligt stora för att leverera

Avans Linjärteknik AB är ett tillverkande företag som jobbar mot industrin. De har både försäljning och tillverkning av linjära produkter där några av deras stora kunder bland annat är Volvo och Scania. De erbjuder service dygnet runt till sina kunder, är extremt snabba när det behövs och försöker alltid på ett så bra sätt som möjligt att lösa alla olika typer av problem som uppstår.

En person som arbetar med metall.

Snabbhet utan bekostnad på kvalitet

Kund i 30 månader

200 nya ändringar på sidan

Avans Linjärteknik är en Bas hos oss

Genom WebbEss sparar Avans Linjärteknik både tid och pengar och en hemsida som genererar ett större flöde av kunder.

Rendering av en maskin.

Avans Linjärteknik är nöjda med hur verksamheten bedrivs idag..

då de är tillräckligt små för att bry sig och samtidigt har kapaciteten att kunna leverera.

De jobbar idag med en rätt fast kundbas, men de har nu planer på att bredda sig och nå ut till fler kunder eftersom de har musklerna till det. De kommer inom snar framtid flytta till större lokaler, ha fler tillverkningsmaskiner och anställa fler till verksamheten.

Har man koll på branschen vet man att Avans Linjärteknik är en aktör att lita på som är unika med deras support samt förmåga att kunna leverera produkter så snabbt. Avans Linjärteknik är certifierad partner åt Bosch Rexroth vilket det bara är några få som är, detta är förstås något de är stolta över och stärker deras legitimitet.

En person som tittar ner i ett protokoll bredvid en maskin.

Vad tycker de själva?

"Sparar mycket tid"

Med WebbEss sparar vi mycket tid och pengar på att lägga över hemsidan i någon annans händer. Det blir mycket mindre motstånd att ändra saker på sidan då det är så enkelt med portalen. Det är skönt att någon har koll på allt bakomliggande som jag inte har kunskap kring. Vår hemsida vi har idag är inte så stor och avancerad men allt väsentligt finns där och kunder hittar oss genom den när de har googlat. Det bästa är att hemsidan inte stannar av om jag blir sjuk, mammaledig eller går på semester. Då kan någon annan bara ta över kontakten eftersom man inte blir bunden till att någon specifik person ska vara på plats

– Emelie Bengtsson, Inköpare på Avans Linjärteknik AB

Vill du göra en liknande resa som Avans Linjärteknik?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in