En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Ooaki Living

Det hållbara inredningsbolaget som drivs av utveckling

Ooaki Living är ett bolag och varumärke uppbyggt av ihärdiga och drivna kvinnor som redan för flera år sedan såg potential och värdet i att restaurera inredning istället för att köpa nytt. Ooakis primära produkt är klädslar för soffor, fåtöljer och pallar som finns i många olika utföranden vad gäller färg och textilier. Detta får man som kund sedan skräddarsytt efter önskemål.

Ett vardagsrum

Passion för skräddarsytt

Kund i 36 månader

530 nya ändringar på sidan

Ooaki har Premium-paketet hos oss

Genom WebbEss har Ooaki haft möjlighet att dynamiskt utvecklas online som varumärke och en hemsida som representerar dom på bästa vis.

En symaskin

När allting började var inte marknaden lika redo som den är idag…

…och Ooaki tycker att det är spännande att se hur ett konsumentbeteende kan förändras.

Detta är en drivande faktor till att de vill fortsätta växa både nationellt men också i resten av Europa framöver. Genom att byta ut klädseln på sin soffa slipper man köpa en ny och därav också minska på slit-och-släng-köpen. Det är inte bara Ooaki och deras kunder som ser värdeerbjudandet i deras produkter och tjänster.

Ooaki har nämligen starka samarbetspartners med sig och dessutom är de just nu med i ett stort forskningsprojekt tillsammans med RISE (Research Institutes of Sweden). Detta är ett projekt som studerar hållbarhets-processerna inom inredning och där andra stora aktörer som t.ex Kinnarps är en del av.

Ooakis grundare

Vad tycker de själva?

"Konceptet WebbEss har är helt suveränt"

Innan så hade vi hemsidan mer som ett skyltfönster för verksamheten, men nu är det verkligen vår butik och marknadsföringsplattform. Den är extremt viktig för oss och vi får ofta höra att den är trevlig och inbjudande. Vi har börjat hitta rätt nu i hur vi vill marknadsföra vårt varumärke utåt. Konceptet WebbEss har är helt suveränt. Vi får alltid otroligt snabb respons och vi blir ständigt överraskade över svarstiden och det trevliga bemötandet. Nu gör vi också ett facelift på sidan och samarbetet har fungerat superbra. Vi har Premium-paketet då hemsidan som sagt är vital för oss och vi får verkligen valuta för pengarna

– Säger Anna och Andreea, grundare av Ooaki Living.

Vill du göra en liknande resa som Ooaki?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in