En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Mötesbokare

Är du i starten av din säljkarriär och vill vara en del av resan mot nästa stora SaaS-bolag?

Heltid Nacka Strand 2023-03-08
Tre personer som pratar med varandra

WebbEss erbjuder en hemsidetjänst där vi gör jobbet - Så du slipper. Vi har redan över 1 300 kunder och resan har bara börjat. WebbEss söker just nu fler mötesbokare för att möta efterfrågan.

Om rollen:

Våra kunder älskar oss, så det är bara en tidsfråga innan alla företag använder vår tjänst! Med vår starka tillväxt har efterfrågan på talangfulla medarbetare ökat, så nu söker vi drivna personer som introducerar WebbEss till Sveriges företag. Du ringer företag och berättar om vår fantastiska tjänst och bokar in ett möte för att få höra mer och prova tjänsten gratis. Svårare än så är det inte! Som mötesbokare hos WebbEss blir du en del av vårt kompetenta och engagerande team som tillsammans bygger nästa stora SaaS-bolag.

WebbEss erbjuder en attraktiv lönemodell med en fast grundlön och en provisionsbaserad del. En normal månad snittar en mötesbokare 30 000 kr. Utan lönetak är det du själv som sätter begränsningarna.

Vem är du?

Du är en driven och målmedveten person som andas trygghet, människor älskar helt enkelt att prata med dig. För att lyckas i rollen tror vi att du gillar ett högt tempo, ser utmaningar som möjligheter och vill ha möjligheten att utvecklas både i din yrkesroll och som människa!

Omfattning: Heltid (Helgfria vardagar 8-17)
Lön: Grundlön + provision
Språk: Svenska (Obligatoriskt)

Kontakt

Om du vill veta mer så kontaktar du vår ansvarige för Team: Leadgenerering Elias Schnöpf på 070-834 64 12 eller elias.schnopf@webbess.se.

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova gratis Logga in