En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

KalmarTerapeuten

Samtalsmottagningen för mental hälsa och utveckling!

För fem år sedan slog Titti Gagnehag upp dörrarna till samtalsmottagningen KalmarTerapeuten. Titti driver en privat mottagning som tar emot kunder som lider av mental ohälsa av olika slag eller också bara vill ventilera i förebyggande syfte för olika livssituationer. Oavsett vem man är eller var man kommer ifrån, så är syftet en livsstilsförändring och att bibehålla eller förbättra en god hälsa. Det har alltid varit viktigt för Titti att verksamheten successivt ska få växa men alltid bibehålla den personliga servicen, tillgängligheten och flexibiliteten för hennes kunder.

Tre personer

En flexibel samtalsmottagning för alla livssituationer

Kund i 21 månader

32 nya ändringar på sidan

KalmarTerapeuten är en Start hos oss

Genom WebbEss har KalmarTerapeuten fått en pedagogisk och snabbfotad webbpartner som låter henne vara med och påverka sitt varumärke utåt och samtidigt få toppexpertis.

En brygga ut mot havet

Inledningsvis så marknadsförde inte Titti verksamheten på nätet alls då hon först och främst ville säkerhetsställa en hög kvalitet i sitt arbete och ha tid för varje enskild individ.

Detta på grund av att det är viktigt att göra en välgrundad bedömning av varje enskild individ och om den kan få rätt behandling genom en privat mottagning.

I dagens samhälle är det många som mår mentalt dåligt och det är viktigt att göra en gränsdragning för vad som är sjukvårdens ansvar och de som jobbar i privat regi. Detta gör Titti genom hennes kompetens och utbildning oftast redan i första samtalet.

När Titti visste var hon stod och hade en välkomnande lokal som passade, så kände hon också att det var rätt att även ha en hemsida med en bra presentation av henne, verksamheten och vilka terapiformer hon erbjuder. Att som kund få en presentation redan där tycker Titti är viktigt, eftersom att den personliga kemin mellan terapeut och kund är minst lika avgörande som utbildning och kompetens. Det är en balansgång mellan att veta vilka stenar som man ska lyfta på, men samtidigt måste relationen fungera.

Titti på Kalmarterapeuten

Vad tycker dom själva?

"Det är ett lyxigt koncept att kunna ändra hur mycket man vill"

WebbEss har varit fantastiska. Jag har haft höga krav och synpunkter på det mesta nere på detaljnivå. Jag bemöts alltid av pedagogik och det absolut bästa kundbemötandet. Jag kan ingenting om hemsidor, men jag har haft möjlighet att själv påverka min hemsida ändå oavsett min kunskap. WebbEss har verkligen anpassat sig utefter min nivå och jag har känt mig sedd och förstådd. Det jag blev lovad från start har WebbEss verkligen infriat. Det är ett lyxigt koncept att kunna ändra hur mycket man vill.

– Titti Gagnehag, ägare av KalmarTerapeuten

Vill du göra en liknande resa som KalmarTerapeuten?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in