En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

LaddboxDirekt

- Laddboxar med snabb installation

Bakom varumärket LaddboxDirekt ligger en familjeägd elfirma som startades 2017 av Thomas Mickelsson. Thomas såg att efterfrågan ökade på elbilsladdare och tog steget att utöka verksamhetens tjänsteutbud med installation och försäljning av det norska varumärket Easee. Idag jobbar företaget med både detta och övriga elarbeten.

Det var viktigt för Thomas att förenkla processen med köp och installation av laddboxar, då andra återförsäljare och installatörer ofta hade krångliga hemsidor och att det såg omständigt ut att få den hjälp man eftersökte som kund. LaddboxDirekt har en pedagogisk sida med all information som behövs och gör det enkelt för kunden att beställa hem produkten och ta kontakt.

Ett kuvert i ett brevfack med Norra Redovisningshuset logotyp

Enkel installation av elbilsladdare

Kund i 21 månader

60 nya ändringar på sidan

LaddboxDirekt
är en Bas hos oss

Genom WebbEss har LaddboxDirekt byggt ett starkt digitalt varumärke och en attraktiv webbshop som genererar nya kunder.

Händer som lägger ett pussel med redovisningstermer skrivna på

Thomas drev en vanlig elfirma från början…

… men på senaste åren har det hänt otroligt mycket när det kommer till miljö och energi.

Det kommer allt fler energismarta produkter till hemmet och det gäller att följa med i utvecklingen när marknaden förändras. Att ha en hemsidetjänst via WebbEss tycker Thomas är perfekt då han kan arbeta dynamiskt med varumärket och hemsidan i takt med marknaden. Det finns en vision framöver att utöka utbudet, anställa fler och fortsätta vara flexibla inför att kundens önskemål varierar.

När hemsidan lanserades fick Thomas in flera uppdrag tätt efter varandra. Det viktiga för honom är att bygga goda kundrelationer genom att förenkla för kunden, alltid komma i tid och vara inläst på de produkterna man säljer, vilket de har lyckats med.

Vita pennor som står i ett svart metall ställ med Norra Redovisningshusets logotyp på

Vad tycker dom själva?

"Det sparar mig både tid och pengar"

Det är en jättefördel att outsourca hemsidan till WebbEss. Hade jag försökt mig på att göra hemsidan själv så hade det inte blivit i närheten så bra som idag om det ens hade blivit någonting alls. Det var helt perfekt att få hjälp med hemsidan på detta sättet och att bara kunna höra av sig med vad man vill göra och att någon fixar det åt dig. Det sparar mig både tid och pengar. Jag har fått beröm för att min hemsida har all den information som kund behöver och att det känns enkelt för dom att lägga en beställning. Det är precis den funktionen som jag ville att hemsidan skulle ha.

- Thomas Mickelsson, grundare och ägare av LaddboxDirekt samt Mick Elservice AB.

Vill du göra en liknande resa som LaddboxDirekt?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in