En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Impala Nordic AB

- Den heltäckande kommunikationsbyrån för börsnoterade och onoterade bolag!

Impala Nordic AB är en kommunikationsbyrå med en analyshörna som främst riktar sig till börsnoterade bolag men även onoterade bolag. De har en heltäckande lösning när det kommer till kommunikation för bolagen. Impala Nordic är en betrodd partner som är med under hela resan från de första stadierna av en stundande börsintroduktion till att kontinuerligt sköta bolagens kommunikation när de är noterade.

Impala Nordic erbjuder en större bredd, jämfört med majoriteten av sina konkurrenter. De flesta aktörer i branschen är ofta fokuserade och specialiserade på ett område som exempelvis pressmeddelanden, men det finns inte riktigt någon som gör allt vilket gör Impala Nordic unika i sin sak. De strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete, har en löpande dialog med sina kunder och underlättar för bolagen genom att vara en komplett och kostnadseffektiv medspelare när det kommer till Investor Relations.

En kvinna håller i en laptop

Kostnadseffektiv IR

Kund i 24 månader

365 nya ändringar på sidan

Impala Nordic
är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Impala Nordic fått en webbpartner som levererar kvalitet och som sparar dem värdefull tid.

Händer som lägger ett pussel med redovisningstermer skrivna på

Bolaget drivs av Ylber Rexhepi och Aya Salar…

vars vägar möttes genom deras gemensamma intresse för börsen.

Ylber hade sedan flera år tillbaka investerat i mindre börsnoterade bolag och märkte tidigt att det saknades riktigt goda kommunikationsvägar inför och efter en notering eller nyemission. Erfarenheterna med att arbeta med marknadsföring på Ikano Bank tog Ylber med sig in på finansmarknaden och i takt med att intresset för börsen växte så började han även skriva artiklar för olika finanstidningar och senare även i egen regi på sociala medier.

Tidigare i år sprang han på Ayas podd där hon bjuder in spännande gäster inom finans- och entreprenörsvärlden och presenterade idén för det som skulle komma att bli Impala Nordic. Målsättningen framöver för bolaget är att få in fler kundbolag i portföljen, utöka teamet men att alltid bibehålla den höga kvaliteten som de levererar idag.

Ylber Rexhepi

Vad tycker dom själva?

"I samband med lanseringen av hemsidan fick vi väldigt positiv feedback och det ska WebbEss ha stor kredd för"

Att använda WebbEss som webbpartner har sparat oss mycket värdefull tid. Det var viktigt för oss att om vi skulle göra någonting när det kommer till hemsidan, så ska det göras ordentligt och av god kvalitet. Det känner vi verkligen att vi har fått av WebbEss. Syftet med hemsidan är att förmedla det vi kännetecknar i grunden och att man ska få intrycket av vilka Impala Nordic är som både partner, kund och leverantör. Hemsidan är en plattform för oss men också en språngbräda för andra bolag som vi arbetar med. I samband med lanseringen av hemsidan fick vi väldigt positiv feedback och det ska WebbEss ha stor kredd för.

- Säger Ylber Rexhepi, CEO och medgrundare av Impala Nordic AB

Vill du göra en liknande resa som Impala Nordic AB?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in