En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

2change World AB

- Företaget som vill “görändra” samhället utifrån ett hållbarhetsperspektiv

2change grundades 2016, med en vision om att ingen eller inget slösas bort. Företaget brinner för att skapa en “görändring” när det kommer till hållbarhet, vilket innebär att istället för att vara för att en förändring ska ske, så vill de faktiskt genomföra denna förändring. Detta visar 2change konkreta exempel på, genom att driva flera olika projekt för att skapa en effekt på samhället.

Food2change är ett av dessa projekt med syfte att koppla samman matsvinn med personer som är i en tuff situation. 2change tycker det är viktigt att inte se detta som välgörenhet utan att istället lösa ett problem från grunden tillsammans, något som alla inblandade kan vara stolta över. Food2change har tillsammans med ICA hittills räddat mat för upp emot 40 miljoner kronor, vilket också motsvarar en oerhört stor volym koldioxid. Det som är 2change största styrka är förmågan att kombinera olika områden, branscher och industrier och koppla samman dessa till ett gemensamt ändamål, hållbarhet.

En äng med blommor

En värld där ingen eller inget slösas bort

Kund i 23 månader

89 nya ändringar på sidan

2change World AB
är en Bas hos oss

Genom WebbEss har 2change fått en hemsida som fungerar som en kontaktyta och konkretiserar deras vision.

En fors i skogen

Rikard Lundgren, VD på 2change…

… tycker att CSR som begrepp borde vara inbyggt i alla företags affärsmodell från början.

Oavsett storleken på företaget kan man stå axel mot axel med andra aktörer och göra ett gemensamt problem till en stark lösning. Rikard anser att det bästa som kan hända är om ett företag kopierar det receptet de efterföljer och gör det ännu bättre, då det är ett kvitto på att 2change är en motor som driver ett kretslopp som gynnar samhället och miljön. Det är det som är kärnan i 2change, att erbjuda individen möjlighet att göra sin värld lite bättre, vilket bidrar till att andras värld också blir det.

Rickard Lundgren

Vad tycker dom om WebbEss?

"Vi har fått mycket bra respons när det kommer till vår nya hemsida."

Hemsidan vi har hos WebbEss är viktig för att kunna lyfta våra projekt och konkretisera vår vision. Det är också en kontaktyta och skyltfönster som visar att vi finns och är i full gång. Vi har fått mycket bra respons när det kommer till vår nya hemsida. Vi jobbar aktivt med att åka ut och träffa företag och det leder till att de kollar upp oss på webben. När de säger att de har sett vad vi gör, att våra initiativ är så bra och rätt i tiden, betyder ju detta att informationen verkligen har kommit fram på rätt sätt tack vare tjänsten WebbEss erbjuder, som vi är väldigt nöjda med.

- Säger Rikard Lundgren, VD på 2change World AB.

Vill du göra en liknande resa som 2change World AB?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in