En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Lead-hantering

Nu söker vi en driven person som introducerar WebbEss tjänst för Sveriges företag

Heltid Nacka Strand 2023-06-08
Tre personer som pratar med varandra

Vi på WebbEss erbjuder en hemsidetjänst för företag där vi gör jobbet, så att de slipper. Vi har redan över 1300 kunder och resan har bara börjat, vi växer så det knakar. För att möta marknadens efterfrågan söker vi just nu fler medarbetare till vårt team!

Om rollen:

Våra kunder älskar oss, vi tror därför att det bara är en tidsfråga innan majoriteten av Sveriges företag börjar använda vår tjänst! Med vår starka tillväxt har efterfrågan på talangfulla medarbetare ökat, så nu söker vi en driven person som introducerar WebbEss tjänst för Sveriges företag.

I vår verksamhet är hanteringen av leads farkosten som ger oss försäljning. Det finns många företag på svenska marknaden som visar intresse för vår tjänst och önskar kontakt med oss. I denna roll behöver man därför vara snabbfotad och ha ett stort fokus på kundservice och att ge varje företag ett gott intryck, så att vi kan behålla och sedan konvertera potentiella kunder och vinna deras lojalitet.

  • Du hanterar och prioriterar leads genom att implementera och följa en strukturerad lead-hanteringsprocess.
  • Du tar emot och ringer företag som visat intresse och berättar om vår fantastiska tjänst.
  • Du utför behovsanalyser med de potentiella kunderna och är en del av vår onboarding för att sedan slussa kunden vidare.
  • Du kommer att bli en del av ett av våra försäljningsteam och ha en betydande inverkan på vår företagstillväxt.

WebbEss erbjuder en attraktiv lönemodell med en fast grundlön + en provisionsbaserad del. En normal månad snittar du 25 000 kr.

Vem är du?

Vi tror att du är en driven och målmedveten person som andas trygghet. Människor älskar helt enkelt att prata med dig. För att lyckas i rollen tror vi även att du gillar ett bra tempo, att du ser utmaningar som möjligheter och att du drivs av att ständigt utvecklas både i din roll och som människa. För denna roll värderar vi din personlighet högt.

Vi ser det dock som önskvärt att du har...

  • Erfarenhet av arbete inom försäljning och/eller kundservice.
  • Stor förmåga att arbeta självständigt och proaktivt, samtidigt som du trivs med att samarbeta i team.
  • Erfarenhet av att använda CRM-system och andra verktyg för lead-hantering är meriterande.

Omfattning: Heltid (Helgfria vardagar 8-17)
Lön: Grundlön + provision
Start: Augusti
Språk: Svenska (Obligatoriskt) och engelska

Om du är en engagerad och ambitiös person som är redo att ta ansvaret för att driva vår lead-hanteringsprocess framåt, ser vi fram emot att höra från dig.

Vill du veta mer så kontaktar du vår ansvariga för Team: Lead Konvertering Izabella Sjöström på izabella.sjostrom@webbess.se.

Observera att endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för vidare steg i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova gratis Logga in