En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Eklundsborg

Smyckes- och knivmakare i Smålands djupa skogar

I Smålands djupa, vackra skogar finns ett par som lever för sina passioner och drömmar. Klas är datakonsult och Nadine är lärare, men tillsammans har de skapat Eklundsborg - en smedja och verkstad där de tillverkar handgjorda smycken, knivar, yxor och andra unika föremål.

Det viktigaste för Klas och Nadine är att varje föremål de skapar är unikt och handgjort. Att tillverka allt för hand möjliggör en kvalitet som inte kan uppnås genom massproduktion. Varje smycke och verktyg bär med sig en historia och en omsorg som är svår att replikera.

Deras kunder är människor som delar deras intresse för historia och handgjorda produkter. Deras smycken är unika, och deras hemsida avspeglar äktheten i deras arbete. Det handlar inte bara om att sälja, det handlar om att dela sin passion med likasinnade och de tar gärna fram föremål och konstverk tillsammans med kunden i ett nära samarbete.

Lummig skog

Unika handgjorda hantverk

Kund i 14 månader

44 nya ändringar på sidan

Eklundsborg är en Start hos oss

Genom WebbEss har Eklundsborg fått en webbpartner som sparar dom tid och möjliggör fullt fokus på det de älskar mest att göra.

Läs mer om Start

Vackra örhängen upplagda på en träskiva

Framåt ser de en vision av att skapa en hantverksverkstad…

…där de kan erbjuda kurser och utbildning för de som delar deras passion för handgjort och historiska återskapanden.

Deras inspiration hämtar de bland annat från medeltidsmarknader, och naturen är en ständig källa till idéer. I smyckena som Nadine skapar används riktiga växter som hon personligen plockar, torkar och förbereder för att skapa unika och naturliga smycken.

De har outsourcat skapandet och underhållet av sin hemsida till WebbEss, och detta har visat sig vara ett klokt beslut. Det sparar dem tid och möjliggör fokusering på det de älskar mest - sitt hantverk. De uppskattar att ha någon som tar hand om tekniska detaljer, säkerhet och design, och även ger dem möjligheten att få input och stöd när det gäller hemsidans utformning.

Slutligen, när de blickar mot framtiden, är de medvetna om att stora drömmar tar tid att förverkliga. De är redo att arbeta hårt för att fortsätta skapa handgjorda och unika föremål som är fulla av deras kärlek till hantverket och naturen.

Personer som står i en ring och håller om varandra.

Vad tycker de själva?

"För oss är hemsidan en central del av vår verksamhet, den är ett måste för oss."

Även om vi inte investerar mycket i digital marknadsföring i dagsläget, har hemsidan blivit vår huvudkanal för att nå nya kunder och dela med oss av vår passion. Alla som har köpt hantverk av oss har varit inne och kollat på hemsidan först innan de slår oss en signal. Många har även sagt att de tycker att vår hemsida är supervacker.

– Klas Jensgård, ägare av Eklundsborg.

Vill du göra en liknande resa som Eklundsborg?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in