En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Lastbilens kundresa

Från en lastbil till hundratals fordon

Sedan starten har Lastbilen vuxit till att ha verksamhet runt om i Sverige. De specialiserar sig på transportbilsuthyrning, där de erbjuder både lätta och tunga lastbilar.

Etablerad franchisekedja

Kund i över 15 månader

28 nya ändringar på sidan

Lastbilen har använt vår premium väl

Det som sticker ut lite extra med lastbilens hemsida är all bakomliggande teknik. De har många systemintegrationer och avancerade funktioner. De slipper oroa sig för tekniken och spar både tid och pengar genom sitt premium hos WebbEss.

Andreas bredvid en ny lastbil.

Lastbilen hyrde ut sitt första fordon 2004 i Falun..

och har numera växt till en etablerad franchisekedja

Lastbilen är ett företag som ställt stora krav på vårt tekniska kunnande. Det har varit både utmanande och roligt att få visa vad WebbEss går för och att få möjligheten växa tillsammans med lastbilen.

Bil folierat med Lastbilen.se i solnedgångsljus

Vad tycker Lastbilen själva?

"Lösningsorienterade och proffsiga"

WebbEss är flexibla och hjälper alltid till med både små och större förändringar på hemsidan. De är serviceinriktade och snabba. Vi spar mycket tid och tekniskt krångel genom att använda WebbEss.

Vill du göra liknande resa som Lastbilen.se?

Testa WebbEss redan idag

Allt vi behöver är ett kort samtal på 15 minuter sedan är du igång.

Efter 2 dagar får du se ett utkast på din nya hemsida och prova din första uppdatering i vår kundportal. Allt detta är helt gratis och du förbinder dig inte till något. Om du gillar förslaget är det först då du bestämmer dig för att gå vidare och teckna ett abonnemang.

Hos oss köper du aldrig grisen i säcken. Välkommen till WebbEss!

08-599 00 100 info@webbess.se

Vill du bli uppringd?

Prova tjänsten Logga in