En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Chill Out Sushis Kundresa

Får smaklökarna att slå volter

Chill Out Sushi har idag tre restauranger. Med väl utvalda råvaror, kunnig personal och en fantastisk miljö vill de att ert besök ska bli något utöver det vanliga. Till Chill Out Sushi vill ni komma tillbaka ofta och uppleva igen, igen och igen.

Sushi som smaklökarna älskar

Kund i 37 månader

43 nya ändringar på sidan

Chill Out Sushi har ”Bas”

Med ”Bas” har Chill Out Sushi fått en design och hemsida som sätter förväntningarna för deras gäster innan de kommer till restaurangen. De uppdaterar hemsidan ofta och ser fram emot att utveckla konceptet ytterligare. De vill ta fler steg på deras digitala resa tillsammans med WebbEss.

Laxmaki med avokado och ris

Rolig sushi i avskalad miljö som man..

vill besöka igen, igen och igen

Chill Out Sushi fick hjälp av en vän med sin hemsida innan de kom till WebbEss. Det tog ofta lång tid att få hemsidan uppdaterad och det blev inte så bra. Vi har fått äran att hjälpa dem med sin kommunikation och att stärka deras varumärke på nätet. Det är fantastiskt roligt och vi blir lika sugna på deras sushi varje gång det ska göras något med hemsidan. Besök dem och testa ni också.

24 bitars sushi serverad på ett snyggt sätt av Chill Out Sushi.

Vad tycker Chill Out Sushi?

"Flexibla och tillmötesgående"

Det var smidigt att komma igång med WebbEss och de är verkligen proffsiga. Flexibla och tillmötesgående. Vi får snabb hjälp och man känner sig alltid sedd och hörd.

Vill du göra en liknande resa som Chill Out Sushi?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in