En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

En upplevelse utöver det vanliga, hemsidan blir levande och aldrig mer omodern. Välkommen till WebbEss.

Operativ Kommunikationsstrateg

Har du en magisk kombination av analysförmåga och kreativitet?

Vi söker en entusiastisk kommunikationsstrateg som är social och kommunikativ, är orädd, nyfiken och driven samt besitter en analytisk förmåga. I rollen arbetar du strategiskt och operativt med intern och extern kommunikation. Du kommer att planera och genomföra samt följa upp kommunikations- och marknadsaktiviteter.

Heltid Nacka Strand 2021-09-09
Person som förklarar något för andra.

Om jobbet

WebbEss är en hemsidetjänst där vi gör jobbet – så du slipper. På vårt kontor i Nacka sitter runt 40 medarbetare som nu ska växa ytterligare. Då vi är i en expansiv fas och söker nya medarbetare löpande söker vi nu dig som både kan bygga företagets långsiktiga kommunikationsstrategi, vara med och forma vår kommunikationsavdelning samt bli en viktig spelare i vårt lagbygge.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har den där magiska kombinationen av analysförmåga och kreativitet - du tuggar igenom marknadsanalyser, skapar strategier och ger riktlinjer för den kreativa utformningen. Du drar dig inte för att ställa frågan varför, föredrar lagspel framför ensamjobb och du vet vad titeln innebär.

För att lyckas i rollen som kommunikationsstrateg måste du vara driven, strukturerad och kunna arbeta självständigt. Men du måste också ha lätt för att samarbeta och få kontakt med personer i alla sorters sammanhang. Självklart behöver du även ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och vi ser gärna att du besitter en vana i att jobba i digitala kanaler.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du:

  • Är utbildat inom medie- och kommunikationsvetenskap eller har en annan relevant utbildning.
  • Har erfarenhet av att analysera kommunikationsbehov och formulera budskap för olika målgrupper och kanaler.
  • Har goda kunskaper i Adobe InDesign, Adobe Photoshop och andra liknande arbetsverktyg.
  • Har kunskaper och erfarenhet inom Google Ads (och andra Google-produkter)

Om WebbEss

Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats och bli #1 partner för företag som vill slippa sköta webben själva. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt roligt och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen!

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova tjänsten Logga in