En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Nordisk Ytas kundresa

Proffs på måleri och renovering

Nordisk Yta grundades 2006 med visionen om att kunna tillfredsställa alla kunders behov inom måleri och renovering från en och samma aktör. Idag är de en företagsgrupp bestående av åtta måleriföretag i hela Mellansverige med totalt 400 anställda både inom måleri och i deras färgbutiker.

8 måleriföretag och 400 anställda

Kund i 47 månader

221 nya ändringar på sidan

Nordisk Yta är en Premium hos oss

Genom WebbEss har Nordisk Yta fått en lyhörd, snabb och enkel partner att ha och göra med. Detta möjliggör att de kan fokusera helhjärtat på sin kärnverksamhet samtidigt som WebbEss tar hand om att profilera deras kedja på bästa sätt genom en levande och varumärkesbyggande hemsida.

En person tittar på olika färgalternativ.

De åtta måleriföretagen i Mellansverige..

samarbetar för att tillsammans bli bättre för sina kunder

Genom att göra allt tillsammans kan de utveckla företagen och dela på gemensamma kostnader, ett vinnande koncept som är till för att hela tiden bli bättre för sina kunder.

Ett sovrum målat av Nordisk Yta.

Vad tycker Nordisk Yta?

"Mycket flexibel kundsupport med supersnabb hantering av våra ändringar"

Vi hade tidigare en hemsida som var omodern och svår att sköta. Genom WebbEss har vi fått en partner som är smidig, lösningsorienterad och flexibel som sköter våra uppdateringar supersnabbt. Att de också har ett gott samarbete med vår SEO-byrå gör att vi slipper tänka på hemsidan och kan fokusera på vår egna verksamhet till 100%. Snabbt, proffsigt och enkelt.

säger Elvira Nilsson, VD på Nordisk Yta AB

Vill du göra en liknande resa som Nordisk Yta?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in