En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Tumba Fight Club

Kampsportsklubben i Tumba med hjärtat på rätt plats

Med en värdegrund bestående av kärlek, ödmjukhet och att alltid visa respekt mot varandra har ordet om Tumba Fight Club snabbt spridit sig. Detta är mer än bara en kampsportsklubb, detta är den familjära och pedagogiska klubben där folk som kommer in för första gången känner att de aldrig vill lämna.

Flera personer som boxas.

Kampsportsklubb för alla

Kund i 33 månader

172 nya ändringar på sidan

Som Bas-kund slipper Tumba Fight Club krångla med webben själv

Genom WebbEss har Tumba Fight Club fått en snabb och serviceinriktad partner som ger medlemmarna en hemsida de känner sig stolta över.

En man som lär upp ett barn att boxas.

De har snabbt växt från att vara en liten gemenskap..

Till att bli en mycket omtyckt Fightclub i Tumba.

Förutom att utveckla medlemmarnas tekniska och mentala färdigheter för att bli en thaiboxare på elitnivå, så förklarar grundaren Gino Hashim att de har som mål att föra samman barn, ungdomar och vuxna från olika områden och bakgrunder genom spännande och lärorika träningsformer. Visionen framöver är att bli en MMA-klubb med större lokaler och erbjuda bredare typer av träningsformer inom hela kampsports-segmentet.

Medlemmar poserar för ett gruppfoto hos Tumba Fight Club.

Vad tycker de själva?

Vi hade en person som gjorde en hemsida åt oss innan men ni fixar allt mycket snabbare och bidrar med grym rådgivning för att alltid se till att hemsidan utvecklas. Alla våra medlemmar känner sig väldigt stolta och säger “Wow, är det här vår klubbs hemsida”!?

Hemsidan motiverar oss tack vare det proffsiga intrycket den ger vår klubb och förening. Er fantastiska service och att ni alltid anpassar er efter våra behov är otroligt värdefullt för oss!

– Gino Hashim, Grundare av Tumba Fight Club.

Vill du göra en liknande resa som Tumba Fight Club?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in