En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

KMP Transport

Det självklara valet inom transport

KMP Transport är det stora transportföretaget som vill behålla den småskaliga och familjära känslan i organisationen. Deras värdegrund baseras på flexibilitet, pålitlighet och snabbhet, vilket genomsyrar hela kedjan från beställning till leverans.

Röd lastbil med vitt släp som kör på en landsväg i naturen.

Styrka genom flexibilitet

Kund i 39 månader

15 nya ändringar på sidan

KMP Transport är en Bas hos oss

Genom WebbEss har KMP Transport fått en snabb och smidig partner som varit en drivande faktor i den pågående processen att modernisera organisationen.

Lastbil som kör på vinterväglag.

KMP Transports värdegrunder har blivit ett..

vinnande koncept i 30 år

Visionen hos KMP Transport är att deras värdegrunder ska bestå, de ska alltid vara bäst i branschen. Det viktiga är att de fortsätter leverera till de kunder som de har idag. Den strategin har varit ett vinnande koncept i över 30 år.

Motorväg över flod.

Vad tycker de själva?

Innan hade vi den mest omoderna hemsidan i mannaminnet. Det var i nivå med polisonger och hockeyfrilla. Idag när kunder ringer oss så refererar vi alltid till vår hemsida så det blir helt enkelt det första visuella mötet med oss. Nu när den är proffsig och fin så får kunden ett bra intryck direkt. Det är skyltfönstret för vårt varumärke utöver våra lastbilar. Vi uppskattar att WebbEss är så snabba och flexibla, man kan lita på att de löser allting utan att behöva oroa sig för något.

– Markus Porsarp, KMP Transport.

Vill du göra en liknande resa som KMP Transport?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in