En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Junior B2B-säljare

Vi söker en positiv Junior B2B-säljare som vill ta sin försäljning till nästa nivå!

Är du i startskottet av din säljkarriär och har ambitioner att utvecklas inom försäljning? Isåfall kan det vara du som blir vårt nästa tillskott!

Heltid Nacka Strand 2022-08-19
Tre personer som pratar med varandra

WebbEss är ett ungt företag byggt kring passionerade individer. Vi tror starkt på att vi måste älska det vi gör för att skapa något utöver det vanliga. Vi är först med att erbjuda hemsidor som en tjänst i abonnemangsform där vi sköter allt kring hemsidan så att kunden slipper. Tillsammans med våra kunder skapar vi levande hemsidor och starka varumärken.

Vi söker nu efter en driven och social person med hjärtat på rätt ställe, som vill bli en viktig pusselbit i vårt försäljningsteam. WebbEss är ett snabbt växande SaaS-bolag och vår hemsidetjänst används i dagsläget av tusentals kunder och användare inom nästan alla branscher.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Junior B2B-säljare kommer du att vara en del av ett team med syfte att hjälpa nya kunder på den svenska marknaden att bygga upp starka digitala varumärken. Dina arbetsdagar kommer bland annat bestå av att:

 • Bearbeta nya affärsmöjligheter på svenska marknaden
 • Få företag att bli intresserade av vår tjänst genom ett gott första intryck
 • Boka möten och ha ett tätt samarbete med resten av försäljningsteamet
 • Dela kundfeedback för att effektivisera våra processer
 • Vara en drivande faktor i att få affärerna att gå hela vägen
 • Få regelbunden utbildning inom försäljning

Vi söker dig som:

 • Är engagerad och drivs av att prestera på jobbet
 • Bidrar till en positiv och bra stämning mot kunder och på kontoret
 • Är redo för en ny utmaning och trivs i högt tempo
 • Älskar försäljning samt vill utvecklas till nästa nivå
 • Gillar att jobba mot uppsatta mål
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Stämmer detta in på dig? Härligt! Vi ser fram emot att prata med dig och höra mer om dina ambitioner.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du arbeta på ett företag som är inne i en väldigt expansiv fas. Du får ett stimulerande arbete där du får påverka både bolagets och din egen utveckling. Du får vassa kollegor som är passionerade inom sina expertområden. Arbetstiderna är mellan 08-17 Måndag-Fredag på vårt fräscha kontor i Nacka, ca 5 min från Nacka Strand.

Ansökan

Viktigast för oss är din personlighet och inställning. Framför allt rekryterar vi människor som har rätt mindset, ambitioner, är lösningsorienterade och kundfokuserade. Om du vill vara en del av ett drivet och lekfullt lag med familjekänsla, ansök idag!

Tjänsten är på heltid med start omgående eller snarast möjligt. Ansök genom att skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval.

Vi ser fram emot din ansökan och att höra mer om dig.

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova gratis Logga in