En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Reqiro

Det familjära företaget med bred senior kompetens

Reqiro (tidigare Planning & Logistic), är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom projektstyrning. Dem har gjort en stor varumärkesresa sen de blev kunder hos WebbEss med allt från namnbyte till en helt ny identitet. Pandemin förändrade också precis som för många andra företag, hur de jobbar på Reqiro när det kommer till att vara på plats på kontoret. Oavsett detta har de gått från ett litet kontor till ett större, för att hitta synergi med deras konsulter och att man ska vilja vara på plats i de hemtrevliga kontors- och konferensrummen. Trots alla förändringar sedan de startade för drygt 20 år sedan så är de fortfarande samma företag med en stark utvecklingskurva, nu med en större bredd än innan.

Natur och byggnader

Ledande konsultföretag med senior kompetens

Kund i 49 månader

293 nya ändringar på sidan

Reqiro är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Reqiro fått en snabb och flexibel webbpartner som följt med hela vägen i deras varumärkesresa.

Medarbetare på Reqiro som sitter i möte

Hos Reqiro är det konsulterna som är i fokus...

och de ska kunna påverka deras arbete och själv utforma uppdragen som de tar sig an

Detta är en viktig del, just för att kunderna då får ta del av deras seniora kompetens till fullo. Detta sättet att arbeta på är någonting som är tydligt och syns både internt och ut mot kunder. Reqiro är ett samlat och engagerat team som lyfter varandra och med chefer som är lyhörda - vilket också gör att även kunder känner sig trygga. Bolaget har ett mycket gott rykte, som kommer från att de alltid har kunniga och rutinerade konsulter.

Reqiro i möte

Vad tycker de själva?

"Snabba med uppdateringar"

Jag tycker det är väldigt smidigt att använda WebbEss och jag vet att det blir bra gjort. Jag uppskattar dialogen vi kan ha och ett perspektiv från en projektledare eller webbdesigner. Jag skulle aldrig känna mig bekväm själv med att fixa kring hemsidan, det blir för omfattande. WebbEss är snabba med uppdateringarna vi gör och det blir så enkelt att justera saker utan att jag själv behöver göra det. Jag rekommenderar verkligen tjänsten, när vi gjorde vår varumärkesresa så byggdes den nya sidan på bara några veckor.

– Jenny Gretander Järnbring, Kompetensområdesansvarig på Reqiro

Vill du göra en liknande resa som Reqiro?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in