En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

ELIT Sverige AB

Startup-bolaget med ett stort driv och tydlig vision

ELIT Sverige är ett bolag som inte allt för länge sedan lanserade sin första produkt, en stilren funktionsdryck som riktar sig till alla som gör det dom tycker är meningsfullt. De har haft flera olika utmaningar precis som alla startups har, som att utveckla affärsidén, hitta partners och få ut varumärket på en konkurrensutsatt marknad. Konceptet är att stå ut genom att skala av istället för att lägga till, både vad det gäller design och innehåll. Dryckerna innehåller mindre koffein, har inget BCAA och designen är inte hysterisk som många andra. De ska passa in för varje tillfälle.

Elit Sveriges funktionsdryck Lemon & Lime

Resan mot det självklara premiumvalet inom energidryck

Kund i 24 månader

63 nya ändringar på sidan

ELIT är en Start hos oss

Genom WebbEss har ELIT Sverige fått en varumärkesplattform och en webbpartner som följer med dom under resan och uppbyggnaden av bolaget.

Elit Sveriges funktionsdryck Lemon & Lime

ELIT var tidiga med att få upp en hemsida...

för att en identitet och plattform på nätet kan samla ett team bakom varumärket och att det känns konkret redan i ett tidigt stadie

Nu har hemsidan utvecklats till en mindre webbshop och planen är att lansera fler produkter och utveckla bolaget på alla fronter. Där blir WebbEss en kritisk partner som kan ta fram detta åt ELIT, genom det flexibla sättet tjänsten fungerar på. ELIT-teamet består av individer som är passionerade över vad dom gör och bolaget vill också bara arbeta med partners som gör detsamma och är duktiga på sina områden.

Lemon & Lime dryck

Vad tycker de själva?

"Frigör tid för annat"

Syftet med vår hemsida nu är att det ska vara en liten webbshop men också att vår vision och en personlig vinkel kommer med. Vi vill visa upp oss som ligger bakom bolaget då vi fortfarande är i en tidig fas och hemsidan även blir ett föremål för potentiella investerare. Vi är transparenta med att vi inte är så stora än vilket kommer fram på ett väldigt bra sätt. Jag själv har både kunskap och erfarenhet av att bygga hemsidor men jag var inte rädd för att outsourca denna delen av företaget. Man ska inte tveka på att ta hjälp av proffs, särskilt inte när det frigör tid för annat. Min kunskap gör det superenkelt att kommunicera med WebbEss och jag får snabbt gensvar på de uppdateringar jag önskar att göra.

– Nikita Tzonov, VD på ELIT Sverige

Vill du göra en liknande resa som ELIT?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in