En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Kundansvarig

Nu söker vi en grym Kundansvarig till vårt Team.

Vi söker dig som har telefonvana, älskar att skapa kundupplevelser utöver det vanliga och vill vara kundens högra hand internt hos oss.

Heltid Nacka Strand 2022-09-20
Tre personer som pratar med varandra

Arbetsbeskrivning

I din roll som kundansvarig är du kundens högra hand och har ett eget ansvar för att projektet ska flyta på så smidigt som möjligt. Du har ett nära samarbete med de övriga avdelningarna av webbdesigners, webbutvecklare och tekniker där du kravställer samt fördelar arbetsuppgifterna för att leverera en hemsida av utomordentlig kvalité. Här är det viktigt att du är en person som tar mycket eget ansvar men som samtidigt är en riktig lagspelare då vi är ett team som pushar varandra till att ge det bästa vi har och glömmer aldrig att ha kul samtidigt!

Dina arbetsuppgifter innefattar att planera upp möten tillsammans med kund där ni går igenom hemsidan och dess uppbyggnad. Du agerar sedan spindeln i nätet när du beställer uppdateringarna och arbetet av design och webbutvecklaravdelningen, samtidigt som du säkerställer att kunden får en hemsida som levererar efter deras förväntningar. Du finns tillgänglig för kunderna och arbetar väldigt nära dem.

Vi söker dig som:

Vi söker nu en kundansvarig som vill vara med på en händelserik resa framåt. Så, brinner du för att skapa kundupplevelser utöver det vanliga? Är du en person som är lösningsorienterad, driven och är självgående? Är du dessutom en kommunikativ team-player som gärna delar av dig av dina kunskaper, som gillar högt tempo och att jobba med flera kunder parallellt? - Då är det precis DIG vi söker.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är en relationsbyggare som anpassar dig efter situationen. Du motiveras av personlig utveckling och är väldigt resultatinriktad. Du är organiserad, strukturerad, kommunikativ, har en god självkännedom och är bra på att “ta rummet”. Du har alltid kunden i fokus och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du är bekväm med telefon och mejl som dina arbetsredskap.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av kundansvar.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med IT-lösningar.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning.
  • Bekant med och har ett intresse för webbutveckling och webbdesign.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du arbeta på ett företag som är inne i en väldigt expansiv fas. Du får ett stimulerande arbete där du får påverka både bolagets och din egen utveckling. Du får vassa kollegor som är passionerade inom sina olika områden och arbetet sker på kontorstider med möjlighet till flextid när du är varm i kläderna och självgående. Positionen är placerad på vår fräscha lokal i Nacka.

Om WebbEss

Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats och bli #1 partner för företag som vill slippa sköta webben själva. WebbEss är en plattform där vi kan bygga hemsidor, sköta om dem och utveckla nya funktioner som alltid ligger i framkant och utmanar branschen. Vi sköter snabbt kundernas uppdateringar och hjälper dem att nå resultat via vårt passionerade team. Med WebbEss kommer kunders hemsidor alltid ligga steget före deras konkurrenter och alltid ha ett digitalt försprång.

Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt roligt och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen!

Ansökan

Viktigast för oss är din personlighet och inställning. Framför allt rekryterar vi människor som har rätt mindset, ambitioner, är lösningsorienterade och kundfokuserade. Om du vill vara en del av ett drivet och lekfullt lag med familjekänsla, ansök idag!

Tjänsten är på heltid med start omgående eller snarast möjligt. Ansök genom att skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval.

Vi ser fram emot din ansökan och att höra mer om dig.

Ansök här

Är du vårt nästa Ess?

I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Prova gratis Logga in