En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

SmartTech Energy

Grön teknik och förnybar energi som lösning på klimatproblemen

SmartTech Energy är ett familjeägt bolag som arbetar inom området för grön teknik och förnybar energi. De har en genomtänkt helhetslösning och hjälper sina kunder att installera solceller och laddboxar. Det är viktigt för bolaget att utbilda och informera kunden i vad det är dom faktiskt investerar i och hur man också blir en del av lösningen på klimatförändringarna som råder i världen.

Ett tak med solceller

En del av lösningen

Kund i 34 månader

167 nya ändringar på sidan

SmartTech Energy är en Bas hos oss

Genom WebbEss har SmartTech Energy fått en hemsida som är pedagogisk och där de kan hjälpa och utbilda sina kunder redan i ett tidigt skede.

En symaskin

SmartTech Energy grundades för inte allt för länge sedan…

och i början var förstås fokus mycket på att bilda en organisation och allt som rör den.

Att bygga en hemsida var också högt upp på priolistan för att kunna tala om för resten av världen vilka de är och vad de gör. Genomgående i verksamheten både internt och externt jobbar de utifrån vad de kallar SEGRA, som står för samarbete, engagemang, glädje, respekt och ansvar. Idag är SmartTech Energy i en fas där de har möjlighet och ambition att växa både vad gäller storlek och kompetensområden.

Håkan grundare

Vad tycker dom själva?

"Vi har alltid fått väldigt bra och snabb respons från WebbEss"

Att använda WebbEss gör att vi kan frigöra tid som vi kan lägga på annat, detta ser vi stora fördelar med. Vi har alltid fått väldigt bra och snabb respons från WebbEss när vi behöver göra en ändring eller behöver hjälp med något. Syftet med vår sida är att kunna hjälpa kunden i ett tidigt skede. Många upplever att denna bransch och våra produkter är ganska knepiga och då blir hemsidan ett bra verktyg för att utbilda kunden. Vi blir mer tillgängliga och det gör det lättare för en potentiell kund att ta första steget och kontakta oss.

Jesper Cimen, Affärsutvecklare på SmartTech Energy

Vill du göra en liknande resa som SmartTech Energy?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in