En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Players Indoor Golf

- Den toppmoderna anläggningen för inomhusgolf!

Players Indoor Golf är en toppmodern anläggning där alla är välkomna att spela golf inomhus och förlänga golfsäsongen. De slog upp dörrarna för bara några månader sedan men kunderna har redan börjat hitta till den fräscha lokalen som ligger ett stenkast från E4:an med avfart Västberga strax söder om Stockholm. Här är det bara att parkera bilen och ta med sig klubborna in!

Players indoor-golfboll

Förlänger golfsäsongen

Kund i 22 månader

201 nya ändringar på sidan

Players Indoor AB
är en Bas hos oss

Genom WebbEss har Players Indoor AB fått en attraktiv marknadsföringsplattform och en snabbfotad partner i det löpande arbetet med hemsidan.

Anläggningen

I lokalen finns sju spelarbås och sju banor byggda som små vardagsrum...

med separerande väggar och en tillhörande bänk för att skapa en privat känsla och gruppdynamik för sällskapen.

Att anläggningen skulle vara genomtänkt, fräsch och geografiskt lättillgänglig var en kravbild alla grundare hade. Det som också var a och o var en riktigt proffsig personal med bra bemötande mot alla kunder som kliver in. Detta är grundpelarna som har fått dom att lyckas med konceptet och få återbesök.

Fokus nu framgent ligger på att säkerhetsställa att verksamheten bibehåller den höga servicenivån de alltid strävar efter. Planen är också att anordna fler företagsevent då lokalen är perfekt anpassad för att kunna arrangera roliga tillställningar. Players Indoor Golf gör detta med största ödmjukhet och brinner för att alla kunder ska få en riktigt bra upplevelse och bli väl omhändertagna. De tar inte deras succé och återkommande kunder för givet, utan känner en stor tacksamhet över alla som har kommit och besökt dom under dessa månader och gjort det möjligt att kunna återinvestera i anläggningen.

Privatträning på playersindoor

Vad tycker dom själva?

"Vi gillar den frekventa dialogen vi har med WebbEss när det kommer till uppdateringar"

Vi är supernöjda med tjänsten vi har hos WebbEss. Hemsidan är väldigt viktig för oss av flera olika anledningar. Det är dels för marknadsföring och att berätta mer om oss men det viktigaste är bokningen eftersom att det är vårt levebröd. Kopplingen vi har gjort på hemsidan med bokningssystemet blev verkligen jättebra. Vi har flera fina formulär som kunder kan fylla i om de vill boka något event och där har vi fått flera förfrågningar. Vi gillar den frekventa dialogen vi har med WebbEss när det kommer till uppdateringar som vi bara skickar in i portalen. Ingen av oss har kunskapen eller tiden att sitta med hemsidan själva. Vi behöver tillgängligheten som tjänsten tillhandahåller för att på ett smidigt sätt kunna publicera nyheter eller kampanjer. Det uppskattas att WebbEss är så pass snabbfotade då det också är ett krav från vår sida för att det ska fungera

Säger Johan Gollert, medgrundare av Players Indoor AB

Vill du göra en liknande resa som Players Indoor AB?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in