En hemsidetjänst där vi gör jobbet Så du slipper

Slipp dyra webbyråer och allt krångel med att sköta hemsidan själv. WebbEss skapar hemsidan åt dig och uppdaterar den så ofta du vill.

Salong For You

Den enkla skönhetssalongen för alla

För snart 3 år sedan slog Jennifer upp dörrarna till Salong for You i Oxelösund. Verksamheten startades då efterfrågan fanns och salongen är idag den enda i området som erbjuder de behandlingarna dem har. Sedan dess har allting bara gått framåt och satsningen var väl värd.

Manikyr.

Förädlar kundens kvaliteter

Kund i 14 månader

74 nya ändringar på sidan

Salong For You är en Start hos oss

Genom WebbEss har Jennifer som egenföretagare fått en hjälpande hand som sparar henne tid och ger Salong For You ett mer professionellt intryck.

Läs mer om Start

Salongen hos Salong for you.

Majoriten av kunderna är återkommande..

vilket tydligt beror på hög kvalitet och den välkomnande känslan

Namnet på salongen beskriver precis vad den handlar om – Allt Jennifer gör när det kommer till utbildning och utveckling gör hon för sina kunder. Målsättningen framöver är att utveckla verksamheten och avancera till en större salong i framtiden. Jennifer vill hjälpa och inspirera andra kvinnor att våga starta eget och visa att det går om man har viljan.

Salongen hos Salong for you.

Vad tycker de själva?

"Vi är jättenöjda med den tjänst som WebbEss erbjuder"

Hemsidan får vår salong att se mer professionell ut och sen underlättar det för oss att kunna hänvisa till den. Vi är jättenöjda med den tjänst som WebbEss erbjuder. Tidigare hade vi bara sociala medier och då var det mycket tid som gick åt att svara på frågor när någon ville veta om någon behandling eller liknande. Nu hänvisar jag till hemsidan vilket sparar mig och kunderna tid. WebbEss är verkligen lyhörda inför mina önskemål och flexibla när jag behöver hjälp

– Jennifer Sepulveda, ägare av Salong For You.

Vill du göra en liknande resa som Salong For You?

Vi hjälper dig att hitta den plan som passar ditt företag bäst

Med WebbEss så får du alltid se ett förslag på din nya hemsida och prova på hur allt fungerar innan du bestämmer dig.

Prova gratis Logga in